PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI
SCOPUL ASOCIATIEI PRIETENII ANIMALELOR DIN FOCSANI ESTE DE A PROTEJA ANIMALELE, SA REACTIONEZE PROMPT LA EVENTUALELE ATENTATE ASUPRA VIETII,SANATATII SI SIGURANTEI DREPTULUI LA VIATA A ANIMALELOR DOMESTICE SI SALBATICE SI SA IA TOATE MASURILE LEGALE.NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI!
Lista Forumurilor Pe Tematici
PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI | Inregistrare | Login

POZE PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI / MESAJE / Cainii maidanezi Moderat de o_tigancusa_sukara
Autor
Mesaj Pagini: 1
o_tigancusa_sukara
Moderator

Din: focsani
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2
Sunt multe cauze care au condus la aceasta stuatie grava, si in toate acestea gasim un singur vinovat : OMUL . Reparatia ar trebui deci sa vina tot de la noi! Consider ca mass - media are un rol extrem de important fiind si un factor educativ si de informare, ca si invatamantul dealtfel . Copiii ar trebui invatati de la gradinita sa iubeasca animalele, pt ca maine sa avem un adult cu constiinta, generos, milos . Pana si in inchisori ( americane, ce-i drept!)s-au incercat programe in care detinutilor condamnati pt. omor sau alte infractiuni cu violenta li s-au adus catei pe care sa-i dreseze, si nu numai ca s-au atasat de ei, dar ii sensibilizasera, se schimbasera chiar si acestia de la care nu te-ai mai astepta la asa ceva!Consider ca niciodata nu e prea tarziu sa ne schimbam mentalitatea, si sa nu ne mai jucam de-a Dumnezeu!

cainii maidanezi sunt multe cauze care condus aceasta stuatie grava, toate acestea gasim singur

17.6KB


pus acum 18 ani
   
steluta
micul prieten

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3
,,Acolo sta bătrânul câine Argos,
Mâncat de jeg, de viermi si de gângănii.
Dar cum simti c-alăturea-i Ulise,
Clăti din coadă si-si blegi deodată
Urechile - dar nu putu să vie
Aproape de stăpânul său! Ulise
Deoparte stând, o lacrimă îsi sterse...
Atunci lui Argos i-a fost dat să moară,
ÃŽndată ce stăpânul îsi văzuse
ÃŽntors la douăzeci de ani, acasă...''
(Homer - Odiseea, XVII, 398, 434)


pus acum 18 ani
   
carmenmol
Administrator

Din: focsani
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 83
Ajutati-ne sa salvam cateii, prietenii nostri cei mai fideli. Soarta lor este in mainile noastre! Cer apel Cerului pentru a ajuta aceste fiinte fara adapost, fara hrana, fara mancare si fara stapan.Cer indurare omenirii pentru a-i ajuta sa duca o viata normala pentru ca au suflet, nu sunt niste nenorocite de fiinte.Cer mila autoritatilor pentru a nu-si mai bate joc de animale si a nu le  omori pentru ca nu sunt niste obiecte sau mai rau niste gunoaie asa cum le considera dansii.Cer dreptate Lui Dumnezeu, vreau sa fie pedepsiti cei care fac rau! Cainii sunt maltratati, batuti cu batele noaptea in scarile blocurilor, dati cu capul de perete, otraviti si apoi aruncati in gunoaie.De ce?Ce rau au facut aceste fiinte?Alte comunitati cum pot rezolva situatia iar Romania nu poate? De ce in alte tari cainii sunt ocrotiti si cei care ii maltrateaza sunt pedepsiti?De ce?Pentru ca Romania e tara MIZERIEI, A LACOMIEI chiar daca la mijloc e VIATA UNUI SUFLET NEVINOVAT!Cer apel catre sufletul omului care iubeste animalele si sper ca toti sa ne unim si sa-i ocrotim! Suntem doar cativa oameni de suflet care fac eforturi mari pentru cei 200 de caini din adapost.Orice mic ajutor este binevenit! Hingherii prind caini in fiecare zi si noi nu putem sa facem nimic.Este inuman ceea ce se intampla pe strazile din Romania, omorarea cainilor in chinuri groaznice nu este o solutie civilizata! Nu este o situatie care sa se rezolve intr-o zi, ci in timp: trebuie dus la capat un program de sterilizare+adoptie.In primul rand trebuie sa tinem seama de faptul ca nu din vina lor au ajuns in strada, ci din vina unor oameni total iresponsabili! Imi place sa cred ca putem sa facem mai mult pentru acesti catei comunitari. Imi place sa cred ca cei care iubesc animalele inca mai au un cuvant de spus, ca nu au fost anihilati si ca nu au renuntat ei insisi la aceasta cauza..cateii au nevoie de ajutor.Nu se pot ajuta singuri,nu se pot apara singuri.Depind de noi!Oare chiar sunt din start tradati?!Haideti sa facem ceva! Credeti ca se poate?! Haideti macar sa incercam! Haideti sa dovedim ca ne pasa!

_______________________________________
administrator

pus acum 17 ani
   
armia741
Membru

Din: java
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
Cer mila autoritatilor pentru a nu-si mai bate joc de animale si a nu le  omori pentru ca nu sunt niste obiecte sau mai rau niste gunoaie asa cum le considera dansii.

_______________________________________
pass4sure http://www.pass4sure.de/        
pass4sure gmat prep        
ileatherjackets i leather jackets for men        
etutorial http://www.etutorial.ws/

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la