PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI
SCOPUL ASOCIATIEI PRIETENII ANIMALELOR DIN FOCSANI ESTE DE A PROTEJA ANIMALELE, SA REACTIONEZE PROMPT LA EVENTUALELE ATENTATE ASUPRA VIETII,SANATATII SI SIGURANTEI DREPTULUI LA VIATA A ANIMALELOR DOMESTICE SI SALBATICE SI SA IA TOATE MASURILE LEGALE.NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI!
Lista Forumurilor Pe Tematici
PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI | Inregistrare | Login

POZE PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu Profile
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI / caini comunitari / Cainii maidanezi Moderat de o_tigancusa_sukara
Autor
Mesaj Pagini: 1
carmenmol
Administrator

Din: focsani
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 83
Problema cainilor fara stapan, care izbucneste din cand in cand ca o mare drama a orasului, este o problema veche, creata de noi in perioada demolarilor, cand au fost abandonati si nu s-a mai controlat inmultirea lor. Desi sondajele de opinie arata acum ca toti oamenii vor ca acesti caini sa moara, nu este adevarat. Iubitorii de animale sunt foarte multi. Nu prea mai au curajul nici sa se arate, pentru ca sunt haituiti si tratati ca niste infractori.
La noi, din start animalele sunt vinovate. Nimeni nu tine minte cata bucurie ne-au adus, ca sunt in stare de sacrificii pentru stapan, cat e de bine un copil sa creasca alaturi de un caine, sa aiba o responsabilitate, sa aiba un prieten. Nu stiu de ce cainii au ajuns sa fie dusmanii nostrii. Noi am capatat o libertate de a ne comporta rau cu animalele. Nu este normal sa nu le respectam. Iar copiii cresc in aceasta atmosfera de ura si de dusmanie contra animalelor. Copiii sunt invatati, cand ies la plimbare, nu cumva sa se apropie de un caine ca e murdar, ca are purici, ca te musca. Nici macar in scoli nu sunt invatati cum sa se poarte cu animalele si cat sunt de folositoare animalele.

cainii maidanezi problema cainilor fara stapan, care izbucneste din cand cand mare drama orasului,

11.5KB


_______________________________________
administrator

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la