PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI
SCOPUL ASOCIATIEI PRIETENII ANIMALELOR DIN FOCSANI ESTE DE A PROTEJA ANIMALELE, SA REACTIONEZE PROMPT LA EVENTUALELE ATENTATE ASUPRA VIETII,SANATATII SI SIGURANTEI DREPTULUI LA VIATA A ANIMALELOR DOMESTICE SI SALBATICE SI SA IA TOATE MASURILE LEGALE.NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI!
Lista Forumurilor Pe Tematici
PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI | Inregistrare | Login

POZE PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI / voluntariat / Asociaţia "Prietenii animalelor" se implică in recuperarea maidanezilo Moderat de o_tigancusa_sukara
Autor
Mesaj Pagini: 1
carmenmol
Administrator

Din: focsani
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 83
Maidanezii din Focşani vor fi adunaţi de pe străzi, incepind de săptămina viitoare, de către Asociaţia "Prietenii Animalelor". Primul pas a fost făcut deja, ciinii de la circa veterinară din bariera Brăilei şfiind transferaţi in adăposturi special amenajate intr-un perimetru situat pe strada Tisei unde, pină in prezent, au fost aduse peste 200 de exemplare.


"ii mulţumim in special domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, care a intervenit şi ne-a ajuat să transferăm ciini de la clinica veterinară unde urmau să fie omoriţi. Datorită domnei sale nu am mai fost nevoiţi să plătim acele taxe pe care ni le cereu pentru castrare pe timp de iarnă. De asemenea ne punem mari speranţe in continuare in ajutorul domnului Marian Oprişan pentru a ne face rost de o baracă de şantier locuibilă pe timp de iarnă, pentru a putea efectua pe această perioadă castrarea animalelor", ne-a declarat Aurelia Cernat vicepreşedinta fundaţiei Asociaţia "Prietenii Animalelor". Pentru ca patrupedele să nu se mai inmulţească asociaţia focşaneană realizează şi castrarea lor, in colaborare cu Fundaţia "Wir Pfoten" din Bucureşti. Vicepreşedinta fundaţiei ne-a asigurat că foarte mulţi ciini ce bintuie pe străzile Focşaniului vor fi luaţi şi duşi spre ingrijire la centrul nou infiinţat. Terenul pe care s-a construit noul adăpost a fost concesionat de primăria Focşani pe o perioadă de 5 ani, costul investiţiilor fiind suportat de membrii voluntari ai fundaţiei. Capacitatea maximă a adăpostului este de circa 400 de ciini, spaţiile fiind dotate cu cuşti de lemn de şase metri pătraţi unde au loc circa 10 animale. Hrana pentru animalele existente la ora actuală in adăpost costă, in fiecare zi, 350.000 lei, bani proveniţi tot din buzunarul voluntarilor fundaţiei. Persoanele care vor să adopte un căţel se pot adresa fundaţiei deoarece aceasta pune la dispoziţia celor interesaţi mai multe rase din colecţia proprie. "Dorim să oferim spre adopţie şapte pui de caniş şi cinci pui de schnauzer pitic absolut gratis şi fără nici un fel de taxă. Facem un apel la cei care ne pot ajuta pentru a le asigura hrana necesară ciinilor. Avem un cont deschis la BCR 2511.1-130191/rol, unde se pot depune donaţiile. Un articol semnat de : Auraş ŞELARU


10.5KB


_______________________________________
administrator

pus acum 17 ani
   
pisicuta
Vizitator



mai e valabil contul pentru donatii? eu sunt din timisoara, dar as vrea sa ajut

pus acum 17 ani
   
Jamez99
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
Das sieht wirklich interessant und eine, die hilfreich sein würde in fast allen Implementierungen. Ich bin wahrscheinlich nicht zu überlegen, was wird gebraucht und von keinem anderen Ort getragen werden, sondern wäre eigentlich sinnvoller, der Seite, wo sie gehen, um ziemlich verwendet werden.

_______________________________________
pass4sure.biz    pass4sure
Pass4sure cissp training        Pass4sure cissp training
Pass4sure ccie        Pass4sure ccie

pus acum 10 ani
   
mariasam
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
Ce surpriză plăcută despre acest formular scurt. Poți să ne spui ce e vorbești / scriu despre?
Are orice info. despre această formă mai scurtă a fost scris înainte de (și tocmai am ratat)? 


_______________________________________
testking 642-642    testking 642-642
Pass4sure network+ certification    Pass4sure network+ certification
Pass4sure 1z0-051    Pass4sure 1z0-051

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la