PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI
SCOPUL ASOCIATIEI PRIETENII ANIMALELOR DIN FOCSANI ESTE DE A PROTEJA ANIMALELE, SA REACTIONEZE PROMPT LA EVENTUALELE ATENTATE ASUPRA VIETII,SANATATII SI SIGURANTEI DREPTULUI LA VIATA A ANIMALELOR DOMESTICE SI SALBATICE SI SA IA TOATE MASURILE LEGALE.NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI!
Lista Forumurilor Pe Tematici
PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI | Inregistrare | Login

POZE PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Georgiana69 Profile
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 47 ani
PRIETENII ANIMALELOR FOCSANI / sos animale / Cainii maidanezi Moderat de o_tigancusa_sukara
Autor
Mesaj Pagini: 1
panaite
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2
Dat fiind ca am semnat tratatul de aderare la UE si speram ca in 2007 vom intra trebuie sa avem grija si de cainii comunitari. si cainii nostri trebuie sa intre in UE dar pentru asta ar trebui ca legislatia in domeniu sa fie aliniata cu legislatia tarilor Europene de protectie a animalelor chiar si a celor fara stapan. Dat fiind ca in Romania Constitutia este prevazut faptul ca cetatenii romani pot avea initiativa legislativa, am putea initia o campanie pe aceasta tema si sa elaboram un proiect de lege la standarde europene care sa fie inaintat Parlamentului Romaniei si astfel solutionata problema animalelor fara stapan.

pus acum 18 ani
   
panaite
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2
Sterilizarea este cea mai civilizata solutie! Oare nu ne-am facut de ras destul in lume? Vrem sa demonstram cu orice pret ca suntem un popor de barbari? Pai, pentru ce sa ne alaturam MARII FAMILII EUROPENE?!?De civilizati ce suntem?!? De ce sa-i spanzuram, electrocutam ,etc si sa nu-i lasam in viata ?

cainii maidanezi este cea mai civilizata solutie! oare ne-am facut ras destul lume? vrem demonstram

17.7KB


pus acum 18 ani
   
carmenmol
Administrator

Din: focsani
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 83
Imi place sa cred ca putem sa facem mai mult pentru acesti catei comunitari. Imi place sa cred ca cei care iubesc animalele inca mai au un cuvant de spus, ca nu au fost anihilati si ca nu au renuntat ei insisi la aceasta cauza....Haideti macar sa incercam! Haideti sa dovedim ca ne pasa

cainii maidanezi imi place cred putem facem mai mult pentru acesti catei imi place cred cei care

21.5KB


_______________________________________
administrator

pus acum 18 ani
   
carmenmol
Administrator

Din: focsani
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 83
Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA)
A fost infiintata Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor. Cuprinde peste 30 de asociatii si fundatii din toata tara. Unul dintre scopurile federatiei este si lupta impotriva abuzurilor savarsite asupra animalelor. Prin urmare, daca aveti intrebari privind legislatia, modalitati de reclamare a unor abuzuri, autoritati etc., va rugam sa va adresati federatiei. email:


_______________________________________
administrator

pus acum 18 ani
   
david
micul prieten

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 9
Eu nu sunt de acord cu eutanasierea cainilor. Toata lumea spune “In strainatate nu sunt caini pe strazi�. Este adevarat. Dar nu stiu daca tot ce este in strainatate trebuie preluat adlitteram. Avem specificul nostru. Acesti caini sunt ai nostri. De ce trebuie neaparat sa-i omoram? Exista posibilitatea sa-i sterilizam.

pus acum 17 ani
   
steluta
micul prieten

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 3
cainele este un suflet si totodata este cel mai bun prieten al omului.Consider ca este o crima sa omori un caine.Este adevarat ca s-au inmultit foarte mult,dar este bine sa fie sterilizati,vaccinati si lasati liberi.

pus acum 17 ani
   
alinutza80
micul prieten

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
Cred ca pe langa sterilizarea animalelor de pe strazi , obligatoriu ar tb sa se sterilizeze si animalele cu stapani pt ca majoritatea animalelor de pe strazi din curtile oamenilor vin , lasa cateaua sa fete si pe urma o aduce la oras cu tot cu pui si ii abandoneaza .Si a cui este vina in cazul asta ... a animalului sau a omului?

pus acum 13 ani
   
JohnYBR
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
Toata lumea spune “In strainatate nu sunt caini pe strazi�. Este adevarat. Dar nu stiu daca tot ce este in strainatate trebuie preluat adlitteram.

_______________________________________
BH0-011 - BH0-012 - 200-047 - CTAL-TA

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la